شبیه ساز تعاملی - آموزشی
شتاب تک
شتاب تک اولین طراح و تولید کننده ی شبیه سازهای سه بعدی تعاملی
Real Time 3D Interactive Simulator
شرکت شتاب تک اولین طراح و تولید کننده ی شبیه سازهای سه بعدی تعاملی می باشد که با استفاده از فناوری های سه بعدی و ساخت محیط های مجازی و شبیه سازی شده، تا کنون محصولات شبیه سازی شده ی متنوعی را برای طیف گسترده ای از مراکز صنعتی، تحقیقاتی، تجاری و آموزشی تولید نموده است.
سازمان ها و موسساتی که در زمینه ی آموزش و تربیت نیرو های انسانی، ساخت قطعات و ماشین آلات، صنایع نظامی، هوانوردی و هوا فضا، مراکز اورژانس و امداد، صنایع کشاورزی و دامداری، صنایع خودرو سازی، صنعت ساختمان، حمل و نقل و ترابری، معادن، عملیات فروش و بازاریابی، استخراج و بهره برداری نفت، گاز و صنعت پتروشیمی فعالیت می نمایند، می توانند از این محصول استفاده نمایند.
شبیه ساز چیست و چرا به آن نیاز داریم؟
سه مزیت بزرگ استفاده از شبیه ساز ها
شبیه سازها موجب افزایش فروش می شوند
در زمان فروش ماشین آلات، قطعات و تجهیزات استفاده از یک شبیه ساز سه بعدی تعاملی در زمان معرفی محصول موجب درک بهتر مشتری، تسریع فرآیند فروش و در نتیجه افزایش میزان فروش محصول خواهد شد. تصور نمایید که در یک جلسه فروش، زمانی که سعی می کنید به بهترین شکل ممکن تمامی امکانات و قابلیت های محصولتان را برای مشتری تشریح نمایید و وجه تمایز خود را با دیگر شرکت ها بیان کنید، استفاده از یک شبیه ساز سه بعدی تعاملی تا چه اندازه می تواند به شما کمک نماید؟ شبیه سازی که دقیقا مشابه محصول شما ساخته شده و به خریدار این امکان را می دهد تا تجربه کار با محصول را کسب نموده و شیوه و روش کار با محصول را مشاهده نماید. این موضوع حتی از دیدگاه رقابتی و سطح تجاری، رتبه شما را در نظر مشتریان بالا می برد.
شبیه ساز ها هزینه ها را کاهش می دهند
به کارگیری شبیه سازهای سه بعدی جهت آموزش نیرو های انسانی از دیدگاه اقتصادی موجب کاهش چشمگیر هزینه های آموزش خواهند شد. هزینه های سنگین تامین ماشین آلات و تجهیزات، ماکت ها، ابزارها و ادوات کمک آموزشی و همچنین هزینه های جانبی که تشکیل یک کلاس آموزشی واقعی را به همراه دارد، مشکلات زیادی را پیش روی دست اندرکاران امر آموزش قرار می دهد. با اضافه نمودن شبیه سازها به فرآیند آموزش می توان این هزینه ها را به صورت چشمگیری کاهش داد. چرا که دیگر نیازی به تامین ماشین آلات و تجهیزات، ماکت ها، ابزارها و ادوات کمک آموزشی ندارید و در همین راستا از استهلاک این ادوات جلوگیری می شود.
شبیه ساز ها موجب کاربردی و بهینه شدن آموزش می شوند
استفاده از شبیه سازها این امکان را برای کارآموزان فراهم می آورد تا بتوانند در هر زمان و هر مکان و مطابق با قدرت و سرعت یادگیری خود، روند آموزش را دنبال کنند. اینگونه کارآموزان محدودیت زمانی در تمرین به صورت عملی ندارند و همین موضوع باعث می شود درصد خطای کارآموزان تا حد زیادی کاهش یابد. علاوه بر این کارآموزان می توانند بعد از گذشت چندین سال نیز به آموزش شبیه سازی شده جهت یادآوری مطالب، مراجعه کنند.
چگونه یک شبیه ساز در شتاب تک تولید می شود؟
شرکت شتاب تک شبیه سازهای سه بعدی با مضمون آموزشی یا تعاملی را به صورت کاملا مشابه با محصول، تولید می کند که به وسیله آن شما می توانید مخاطبین، کارمندان، مشتریان، بهره برداران و کارآموزان خود را به موثر ترین شکل ممکن آموزش دهید. این در حالی است که استفاده از این شبیه سازها موجب کاهش چشمگیر خطرات فیزیکی و هزینه های آموزشی می گردد. شبیه سازها متناسب با نیازمندی ها، مشکلات و مسائل هر کارفرما، به صورت سفارشی طراحی و تولید می شود. در صورتی که هدف کارفرما آموزش، اطلاع رسانی، تربیت نیروی ماهر و یا هر موضوعی از این دست باشد، شبیه سازهای سه بعدی آموزشی تعاملی شتاب تِک، توجه مخاطبین را بخود جلب نموده و آنها را از یک مخاطب منفعل به مشارکت کننده ای فعال و پویا تبدیل می نماید.
شبیه ساز تعاملی در زمینه پشتیبانی
شبیه ساز تعاملی در زمینه بازاریابی
شبیه ساز تعاملی در زمینه آموزشی
موارد استفاده از شبیه ساز ها
استفاده از شبیه ساز ها در زمینه آموزش:
این فناوری فرآیند آموزش نیروها را بدون محدودیت زمان و مکان در 24 ساعت شبانه روز و در هر مکان میسر میکند.ضمنا صاحبان صنایع به این طریق خود را از هزینه های گزاف اعزام و جابجایی پرسنل یا اساتید گران قیمت و کارآموزان معاف می کنند. با این روش هیچ محدودیتی برای نیروهای تحت تعلیم و تربیت نیز وجود نخواهد داشت و به دفعات می توان عملیات آموزش مونتاژ و دومونتاژ را تکرار نمود بی آنکه نیاز باشد دستگاه یا قطعه را از مدار خارج کرد یا از استهلاک و اسقاط آن نگران بود. همچنین مدیریت آموزش می تواند بر فرآیند آموزش نیروها نظارت کامل داشته و آنان را در طول آموزش ارزیابی نماید.
استفاده از شبیه ساز ها در زمینه پشتیبانی و نگهداری:
ستفاده از شبیه ساز ها در فرایند پشتیبانی باعث جلوگیری از اشتباهات فراوان، رایج و اغلب پر هزینه ی نیروهای پشتیبانی می شود. همچنین نیرو های پشتیبانی از طریق مشاهده تصویری و سه بعدی قطعات به انضمام شماره قطعه یا سایر اطلاعات آن مانند سایز، رنگ، تعداد و ... در کنار تصویر، به راحتی می توانند به چگونگی استفاده یا نگهداری از محصول بپردازند که این این موضوع یکی از مزایای بالقوه این کاتالوگ تعاملی می باشد.
استفاده از شبیه ساز ها در زمینه بازاریابی و فروش:
در فرایند فروش می توان با استفاده از شبیه ساز شتاب به عنوان یک کاتالوگ تعاملی کالا، محصول را به موثر ترین شکل ممکن و از زوایای مختلف با قابلیت بزرگنمایی و نمایش جزییات کامل به مصرف کننده یا مشتری معرفی نمود. ضمنا برای کالاهای پر حجم، بزرگ، سنگین، گران قیمت یا محدود می توان از این فناوری بدون نیاز به وجود آن کالا، جهت معرفی و تاثیر گذاری بر مشتریان استفاده نمود که این موضوع هزینه های بازاریابی و تبلیغ را به صورت چشم گیری کاهش می دهد. یکی از پرمصرف ترین موارد استفاده از کاتالوگ های تعاملی، معرفی محصولات در نمایشگاه های تجاری می باشند. به این ترتیب صاحبان صنایع علاوه بر بی نیازی نسبت به حمل و وجود ماشین آلات و دستگاه های خود در این نمایشگاه ها و تقبل هزینه های سنگین آن، از مزایای شبیه ساز محصولات جهت معرفی و تبلیغ بهره مند شوند.